Telefon
+40 (742) 150 000
Címünk
547367 koronka 398F/1, Maros megye
Gaspardo MTE TELESCOPIC vetőgép
Termék adatai

Gaspardo MTE TELESCOPIC vetőgép

Cikkszám: Gaspardo MTE TELESCOPIC vetőgép
Szemenkénti vetőgép teleszkópos vázzal
Árajánlatkérés
Árajnálatkéréshez kérjük kattintson az alábbi gombra:  
A nyitó tárcsapárnak és a talajkopírozó keréknek köszönhetően rendkívül jól követi a talajt gyengébben előkészített talaj esetén is. A vetőelemek meghajtása üzembiztos, szétkapcsolhatókardántengellyel történik. V alakú gumi tömörítő hengerpárral rendelkezik. A magtartály térfogata 36 liter. A világítás, kardántengely, hidraulikus nyomjelző az alapfelszereltség része.  
 
A GASPARDO MTE típusú pneumatikus szemenkénti vetőgép alkalmas kukorica, napraforgó és más szemenkénti vetést igénylő kultúrák precíziós vetésére.
A 6 soros vetőgép hidraulika segítségével szállítási helyzetbe húzhatók össze (320 cm, BigBag verzió esetében 300 cm).
A tárcsás nyitócsoroszlyák mellett található talajkopírozó kerekek rendkívül egyenletes vetési mélységet biztosítanak rossz minőségű magágy készítés esetén is. A talajkopírozó kerekeken és a nyitótárcsákon is sárkaparók találhatók. A tömörítést a vetőkocsi hátsó részén lévő 2” széles „V” alakban elrendezett tömörítő kerekek végzik. A gépre felszerelhető rozsdamentes acél magnyomó kerék is, mely szárazság esetén jobb kontaktot biztosít a mag és a talaj között, így megkönnyítve a mag nedvességfelvételét.
A vetőelemek meghajtása gyorsan szétkapcsolható kardánnal történik, így elkerülhető a „rávetés”, valamit a maglesodrás beállítását is megkönnyíti.
A gép megrendelhető alapkivitelben, valamint műtrágya és mikrogranulátum adagolóval. A műtrágyatartály térfogata 400 liter (2×200 literes műanyag tartály), a BigBag verziókon 1000 liter (festett fém tartály). A mikroganulátum tartályok térfogata 16, illetve 30 liter. A magtartály térfogata 36 liter, de opcióként kérhető 60 literes tartály is.
Az MTE típust az egészen lazától az egészen kötött talajokig egyaránt ajánljuk. A szélsőségesen kötött talajok esetén egy kiegészítő rugóval növelhető a vetőkocsi (csoroszlya) talajra kifejtett nyomása. A gép fő jellemzője a rendkívül egyenletes tőszám és a beállított vetési mélység tartása, mely vetés legfontosabb paramétere.
Gyártó: Gaspardo
LE igény: 90-95 LE
Szélesség: 4300 mm
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned