Telefon
+40 (742) 150 000
Címünk
547367 koronka 398F/1, Maros megye
Gaspardo ST STELLA TELESCOPIC vetőgép
Termék adatai

Gaspardo ST STELLA TELESCOPIC vetőgép

Cikkszám: Gaspardo ST STELLA TELESCOPIC vetőgép
Szemenkénti vetőgép teleszkópos vázzal
Árajánlatkérés
Árajnálatkéréshez kérjük kattintson az alábbi gombra:  
Csúszócsoroszlyás vetőgép, alapfelszereltségben FARMFLEX ( széles a közepén puhább gumikerék ) tömörítőkerékkel. A vetőelemek meghajtása üzembiztos, szétkapcsolható kardántengellyel történik. A magtartály térfogata 34 liter. A világítás, kerdántengely, hidraulikus nyomjelző az alapfelszereltség része. 
A GASPARDO ST típusú pneumatikus szemenkénti vetőgép alkalmas kukorica, napraforgó és más szemenkénti vetést igénylő kultúrák precíziós vetésére.
A 6 soros vetőgép hidraulika segítségével szállítási helyzetbe húzhatók össze (300 cm).
A GASPARDO ST típusú gép alapkivitelben csúszócsoroszlyával szerelt, mely kiegészíthető tárcsás nyitócsoroszlyával. A tömörítést és a talajkopírozást a vetőkocsi hátsó részén lévő széles gumikerék (Farmflex) végzi.
A vetőelemek meghajtása gyorsan szétkapcsolható kardánnal történik, így elkerülhető a „rávetés”, valamit a maglesodrás beállítását is megkönnyíti.
A gép megrendelhető alapkivitelben, valamint műtrágya és mikrogranulátum adagolóval. A műtrágyatartály térfogata 400 liter (2×200 literes műanyag tartály), a BigBag verziókon 1000 liter (festett fém tartály). A mikroganulátum tartályok térfogata 16, illetve 30 literes. A magtartály térfogata 32 liter.
Az MTE típushoz képest kisebb a tömege, mely lehetővé teszi a kisebb önsúlyú traktorokkal történő üzemeltetését. További előnye, hogy kevesebb csapágyazott alkatrészt tartalmaz, mint a tárcsás csoroszlyás kivitelű gépek, így kisebb a karbantartásigénye.
Gyenge- és középkötött talajokra ajánlott géptípus.
Gyártó: Gaspardo
LE igény: 80-90 LE
Szélesség: 4000 mm
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned