Telefon
+40 (742) 150 000
Címünk
547367 koronka 398F/1, Maros megye
Pasquali Mars K105 RS
Termék adatai

Pasquali Mars K105 RS

Cikkszám: Pasquali Mars K105 RS
Izodiametrikus traktor
Árajánlatkérés
Árajnálatkéréshez kérjük kattintson az alábbi gombra:  

A Mars K105 RS többcélú speciális traktor, különösen szőlőültetvények, gyümölcsösök, faiskolák és zöldségesek gondozásá ra kifejlesztve.

Az alacsony súlypont , az összkerék-meghajtás és az elsőkerék-kormányzású, merev keret kiemelkedő stabilitást és páratlan tapadást biztosít az úton, lehetővé téve a Mars K105 RS teljes biztonságát sík, egyenetlen és lejtős talajon egyaránt.

A megfordítható kezelői pozíció (opcionálisan rendelhető) lehetővé teszi a praktikus és ésszerű működést mind vontatott, mind elülső tartozékokkal.

Az új, elektronikusan működtetett SB 3B motorok megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak a károsanyag-kibocsátás-szabályozás tekintetében: az izodiametrikus traktorok fölénye alacsonyabb fogyasztást, kevesebb mérgező kibocsátást és nagyobb kényelmet eredményez.



MOTOR

 
Modell Motor Teljesítmény (LE) Névleges sebesség (rpm) Hengerek száma Löktérfogat (cm 3 ) Maximális nyomaték (Nm/rpm)
K 105 Kubota V3800-CR-T-EU3 98 2400 4 3769 330/1500




TISZTA ENERGIA


A Mars K105 traktorok 3,8 literes Kubota motor ral érkeznek, amely 98 LE teljesítményű. Az olyan eszközök, mint a kipufogógáz-visszavezető rendszer, a dízel-oxidációs katalizátor és a dízel részecskeszűrő, jelentősen csökkentik a környezetbe kibocsátott mérgező anyagokat.

Legújabb generációs Common Rail motor pontos befecskendezést, hatékonyabb égést, jobb teljesítményt és kevesebb üzemanyag-fogyasztást biztosít .








ELEKTRONIKUS VEZÉRLÉS


Az elektronikusan vezérelt motor folyamatosan tartja a fordulatszámot és ezáltal a jármű sebességét, a TLT forgási sebességét és a hidraulikus áramlást, az üzemanyag-megtakarítás és a munka hatékonyságának javítása érdekében .

A BCS Group saját fejlesztésű motorfordulatszám-szabályozása gyors és pontos a kormánykerék jobb oldalán található kezelőpanelen keresztül.








SEBESSÉGVÁLTÓ ÉS ERŐÁTVITEL


Az Mars K105 sebességváltója OS-FRAME alvázzal van felszerelve.

A konzolos motorral ellátott szerkezet nagyon alacsony súlypontot tesz lehetővé a hasmagasság feláldozása nélkül.

A gép közepén lévő csukló lehetővé teszi az első tengely 15°-os ingadozását a hátsó tengelyhez képest, ami kiváló stabilitást biztosít a lejtőkön is.

A 32 sebességes szinkron váltás (16 FWD + 16 REV) szinkronizált irányváltóval lehetővé teszi a megfelelő sebességváltást azokhoz a feladatokhoz, melyeket a traktorral végez.

A "Long Life" tengelykapcsoló többtárcsás olajfürdőben fekszik, és nem igényel karbantartást.

A Mars K105 bolygókerekes tengelyek kel van felszerelve, hogy minimalizálja a traktor tengelytávját és növelje a manőverezhetőségét.

A gép állandó négykerék-meghajtás sal rendelkezik.




KARDÁNTENGELY ÉS HIDRAULIKUS RENDSZER


A hátsó TLT független a sebességváltótól , és minden haladási sebességgel szinkronban van . Bekapcsolható elektrohidraulikus vezérléssel, fordulatszáma 540/540 rpm, vagy opcionálisan 540/1000 rpm.

A tengelykapcsoló többtárcsás olajfürdőben fekszik.

A masszív hátsó hidraulikus emelő kosokkal (opcionálisan helyzet- és huzatvezérléssel) többcélú, praktikus és sokoldalú tengelykapcsolókon alapul , amelyek gyorsan és egyszerűen alkalmazkodnak az összes forgalmazott berendezéshez.

Opcionálisan kapható elülső hidraulika is , amely kombinált tartozékok használatakor szükséges.

A hidraulikus rendszer kettős körből áll, két független szivattyúval és dedikált hőcserélővel : az egyik 30 l/perc sebességgel, az emelő és az elosztók számára, a másik 33 l/perc sebességgel a vízrendszer és az elektrohidraulikus vezérlés számára. Opcionálisan 49 l/perces túlméretezett szivattyúval is kapható.




AKTÍV ÉS PASSZÍV BIZTONSÁG


A teljes biztonságban történő használatot lejtőkön és keresztben is garantálja a traktorok tervezési geometriája, alacsony súlypont tal és nagyon jó súlyeloszlás sal a tengelyeken, amikor a munkagépet a hátsó emelőhöz csatlakoztatják.

A fékezőrendszer többtárcsás, nedves fékek kel hat a hátsó sebességváltóra.

Az első és hátsó differenciálzár elektrohidraulikusan vezérelt, lehetővé teszi a traktor állandó vontatását.

A bukókeret és az ülésen lévő biztonsági övek védik a kezelőt.




KEZELŐI POZÍCIÓ


A Mars K105 kezelői pozíció ja a vezetőre van felszerelve, ergonómikus kezelőegységekkel, amelyeket a kezelő könnyen megtalálhat és használhat.
Az ülésről a kezelő teljes rálátást élvez mind a gépre, mind a tartozékokra.

A hidrosztatikus kormányzás maximális manőverezhetőséget és alacsony fordulási sugarat biztosít.

A megfordítható változat ban néhány másodpercre van szükség az ülés, a kormánykerék és a konzol 180 ° -os elforgatásához, hogy a kezelő úgy dolgozhasson, hogy a berendezés előtte legyen, és folyamatosan tudja irányítani a műveleteket.




MINDEN FELÜGYELET ALATT


Az új, autóipari ihletésű műszerfal a digitális technológiára koncentrál.

A logikusan és ergonomikusan elhelyezett elektrohidraulikus kezelőegységek mellett, a multifunkciós, színes kijelző minden paramétert folyamatosan felügyelet alatt tart.

Az értékek gyors és azonnali leolvasása a számlapokkal ellátott analóg mérőknek köszönhető.
Gyártó: Pasquali
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned