Telefon
+40 (742) 150 000
Címünk
547367 koronka 398F/1, Maros megye
Pasquali Siena K5.60 AR
Termék adatai

Pasquali Siena K5.60 AR

Cikkszám: Pasquali Siena K560 AR
Izometrikus traktorok
Árajánlatkérés
Árajnálatkéréshez kérjük kattintson az alábbi gombra:  
Izometrikus traktorok, egyirányú vagy visszafordítható, központi csuklással. 48 HP


A Siena K5.60 AR speciális traktorok, amelyeket rendkívül szűk helyek en való használatra terveztek: sorok, szőlők, gyümölcsösök, üvegházak és faiskolai kertek , valamint minden karbantartási munka nyáron és télen egyaránt , általában a helyi önkormányzatok által.


Az izometrikus kerekeknek és a központi csuklást befolyásoló hidrosztatikus meghajtású kormányzás nak köszönhetően a Siena K5.60 AR legjobb tulajdonságai az agilitás a és a manőverezhető sége.


A megfordítható vezetési helyzet (opcionális) praktikus és észszerű működést tesz lehetővé vontatott és elülső rögzítőelemekkel egyaránt .


A Siena K60 4 hengeres, Kubota motor t szerel fel, közvetlen befecskendezéssel 48 lóerő s.


A motort olyan ellenforgó tömeggel látják el, amelyre feltétlenül szükség van a konzolos motorgép-alkalmazásokhoz, hogy elkerüljék a bosszantó rezgéseket és a redundáns zajt a kabinban.


MOTOR

 
Modell Motor Teljesítmény (LE) Névleges fordulatszáma (rpm) Löktérfogat (cm 3 ) Hengerek száma Maximális nyomaték (Nm/rpm)
Siena K60 Kubota 48 2800 2197 4 144,6/1700


SEBESSÉGVÁLTÓ



A Siena K60 sebességváltója OS-FRAME alvázzal van felszerelve.


A konzolos motorral rendelkező szerkezet nagyon alacsony súlypontot tesz lehetővé a talajmagasság feláldozása nélkül .


A gép közepén lévő csukló lehetővé teszi az első tengely 15°-os ingadozását a hátsó tengelyhez képest, ami kiváló stabilitást biztosít lejtőkön.


A 24 sebességes szinkron váltó (12 FWD + 12 REV) szinkronizált tolatóval lehetővé teszi a Siena K60 optimális használatát, az üzemanyag-fogyasztást és a jobb munkavégzést.


A " Long Life " tengelykapcsoló többtárcsás olajfürdőben fekszik és nem igényel karbantartást .


A Siena K60 bolygókerekes tengelyekkel van felszerelve, hogy minimalizálja a traktor tengelytávját és növelje a manőverezhetőségét .


A gép állandó négykerék-meghajtással rendelkezik.


KARDÁNTENGELY ÉS HIDRAULIKUS RENDSZER



A hátsó TLT független a sebességváltótól , és minden haladási sebességgel szinkronban van .


A TLT bekapcsolható elektrohidraulikus vezérléssel rendelkezik , fordulatszáma 540 rpm .


A tengelykapcsoló többtárcsás olajfürdőben fekszik .


A stabil hátsó hidraulikus emelő, a kosokkal (opcionálisan helyzet- és huzatvezérléssel) többcélú praktikus és sokoldalú tengelykapcsolókon alapul,  amelyek gyorsan és egyszerűen alkalmazkodnak az összes forgalmazott berendezéshez.


A hidraulikus rendszer kettős körből áll , a két független szivattyúval: az egyik 22,1l/perc sebességgel az emelő és az elosztók számára, a másik 16,8l/perc sebességgel a vízvezető és az elektrohidraulikus vezérlés számára. Opcionálisan kapható 33,1 l/perc túlméretezett szivattyú, hőstabilizátorral .


A kezelő jobb kartámaszán elhelyezett , elektronikus vezérlésű joystick egyetlen eszköz segítségével vezérli mind a hidraulikus rendszert , mind a hátsó emelőt .



AKTÍV ÉS PASSZÍV BIZTONSÁG



A fékezőrendszer többtárcsás nedves fékek kel hat a hátsó sebességváltóra .


Az első és hátsó differenciálzár, elektrohidraulikusan vezérelt , lehetővé teszi a traktor állandó vontatását.


A bukócső és az ülésen lévő biztonsági övek védik a kezelőt.


VEZETŐI POZÍCIÓ


A vezetői pozíció a vezetőhöz egyedileg van felszerelve , ergonómikus kezelőszervekkel , amelyeket az operátor könnyen megtalál és aktivál .


A hidraulikus kormányzás maximális manőverezhetőséget és alacsony fordulási sugarat biztosít .


A kormány és az ülés a kezelő fizikai felépítésének megfelelően állítható. A digitális kijelző garantálja a készülék teljes irányítását.


A megfordítható változatban a vezetési modul csendes blokkba van szerelve , amely elnyeli a rezgéseket és a zajt a jobb kényelem érdekben.


Néhány másodpercre van szükség az ülés a kormánykerék és a konzol 180° -os elforgatásához, hogy a kezelő úgy dolgozhasson, hogy a berendezés előtte van, és folyamatosan képes legyen irányítani a műveleteket.


MEGERŐSÍTETT FÜLKÉK


A légkondicionált Lusso és Comfot változatban kapható Siena K60 fülkéket a legapróbb részletekig a legnagyobb gondossággal tervezték, hogy garantálják a belső kényelmet és ne károsítsák a működési környezetet .

A szerkezetet a traktor alvázától teljesen független , függesztett emelvényre szerelik fel a zajok és a rezgések csökkentése érdekében .

A nagy ablakok javítják a vezető látását, ha hagyományos és hátrameneti helyzetben is működik .
Gyártó: Pasquali
Teljesítmény: 48 LE
Hasznos teherbírás: 1510 kg
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned