Telefon
+40 (742) 150 000
Címünk
547367 koronka 398F/1, Maros megye
Sitrex M150 SUPER PLUS - M150 MAGNUM PLUS körbálázó
Termék adatai

Sitrex M150 SUPER PLUS - M150 MAGNUM PLUS körbálázó

Cikkszám: Sitrex M150 SUPER PLUS - M150 MAGNUM PLUS körbálázó
Árajánlatkérés
Árajnálatkéréshez kérjük kattintson az alábbi gombra:  
Az ABBRIATA® M150 SUPER PLUS és az M150 MAGNUM PLUS körbálázók rögzített kompressziós kamrával vannak ellátva, 41 keresztrúddal, 150 cm átmérőjű és 120 cm szélességű hengeres bálákat előállítva.

A láncokat és kereszttartókat használó kötés- és kompressziós rendszer lehetővé teszi az összes zöld és száraz növényfajták ballasztását hengeres bálákban, lágy központokkal, és ezzel jobb anyagmegőrzést eredményez a bála kéményhatása általi szellőzés, valamint a egy tömörített felületes réteg, amely jobb védelmet nyújt a bálanak a légköri hatásoktól.
A kötő- és nyomórendszer 41 acél keresztrúdból áll, amelyek egy teljesen zárt rögzített kamrában egy láncrendszeren keresztül forognak. Ez a rendszer az egyik leggyakoribb, és az öv- és / vagy görgős rendszerek szempontjából számos előnye van.
Néhány ezek közül: kevesebb hulladék, kevesebb karbantartás, kevesebb energiaelnyelés, különösen alkalmas zöld növények bálázására.

Egy alternatív nagy termelési kapacitású csomagoló „finoman” bevezeti a növényeket a gépbe, megőrizve azok maximális táplálkozási tulajdonságait. Az ajtó mechanikus zárása és a tömörítés könnyű, széles választéka lehetővé teszi a kívánt sűrűség elérését, amely kérésre meglehetősen magas és jobb, mint az azonos kategóriába tartozó többi gépé.

Ezeket a körbálázókat olyan vállalatok számára tervezték, amelyek a préselés maximális gépesítését igénylik a feldolgozási idő és a munkabérek csökkentése érdekében.

Automatikus egy-zsineg, dupla-zsineg és net kötőanyagok szintén kaphatók.

A gépeket a MAGNUM kivitelben is szállíthatjuk, egy extra széles felszedő berendezéssel, oldalra szerelt takarmányadagolóval.
Az M150 MAGNUM PLUS körbálázót azoknak a cégeknek ajánljuk, amelyek forgalmazzák a csomagolt terméket, és nagyon nagy gyártási kapacitással rendelkező körbálázót igényelnek, ésszerű beruházási költségekkel.

ALAPFELSZERELÉS:

A hátsó kapu gyors hidraulikus kinyitása az erőátvétel kikapcsolása nélkül - szerelőzár - Hidraulikus felszedő emelő - Tömörítő eszköz - Cserélhető kerékpálya - Állítható vonórúd - Bálaszámláló - Lámpák (teljes tanúsító készlet Spanyolországhoz és Olaszországhoz) - Kardántengely határoló - Behúzható és állítható kis felfogókerék - Bálacsúszda - Elektromos hajtású automatikus monotwin-kötőkészülék - Kötelező vezérlőpanel jelző kürttel + fény

CSAK MAGNUMRA:

Kettős visszahúzható és állítható pneumatikus kerék a felszedéshez - Extra széles felszedés oldalsó csavarokkal (felszedési szélesség = 185 cm) - Dupla hidraulikus dugattyú a felszállításhoz

KÜLÖNLEGES FELSZERELÉS:

Elektromos meghajtású hálókötés - Elektromos meghajtású kettős zsinegkötés - Elektromos meghajtású kettős kötőanyag zsákmányos zsineggel - Kiegészítően állítható kerék felvételhez, teljes egészében gumiból - Dupla állítható pneumatikus felszedő kerék - 400/60 15,5 PR14 túlméretes kerekek - Széles sarok kardántengely - hidraulikus fék

CSAK MAGNUMRA:

Extra széles felszedés oldalsó csavarokkal (felszedési szélesség = 200 cm)
Gyártó: Sitrex
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned